Minggu, 01 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am F Dm E
Am Em B
Am E

Am Dm
kenek opo sifatmu saiki wes bedo
G
kowe ninggalke aku
C
mengtengke wong liyo
F
opo roso tresnamu
Dm
sak iki wes sirno
E Am …..E
koyo nglumut ing pingger segoro

*)
Am
sesek neng njero dodo
Dm
pancen nglara'ake
G
arep kepiye meneh
C
kowe wong ra nduwe
F
ojo selak batenmu
Dm
marang kahanan mu
E Am …..E
kang mas pupuse roso tresnomu

Reff:
Am
opo iki sak tenane
Dm
takdirku seng njawabke
G C…..E
sliramu bedo ati bedo lambe

Am
wes kadung mati rosoku
Dm
kang mas rungokno tangisku
G C
becik e kowe lungo soko urepku

#)
chords Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian lyrics Dm
paribasan ngranggeh
Am
lintang neng angkoso
E Am …..A
kowe tego gawe loro marang tresno

Dm
iki wes dalanku
Am
pilihane wong tuwa ku
E Am…..E
sepurane yen gawe loro atimu…..

Musik : Am G
Dm Am
E F E Am E

Kembali ke : *), Reff [2x], #)

E lirik terjemahan arti indonesia Pupuse Nelongso - Eric Sukir Genk ft Sarah Brillian download mp3 Am
sepurane yen gawe loro atimu…..

Outro : Am G
Dm Am

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar